Fotolii puf

Alege un fotoliu puf din cea mai bună ofertă!

Fotolii puf pentru orice aranjament, interior si exterior! Găsește aici cel mai bun fotoliu puf: clasic, pară sau minge, într-o varietate deosebită de forme, dimensiuni și culori. De la noi poți cumpăra acel puf fotoliu senzațional, cu un raport calitate preț excelent, potrivit pentru o relaxare așa cum ai visat!

Iată selecția noastră de fotolii din puf Fabricate în România, livrare din stoc direct de la producător:

Fotolii puf funcționale, durabile, ce asigură confortul oricărei locuințe

Biblioteci, camere de zi, camere de copii, grădinițe, locuri de joacă – sunt spații unde aceste fotolii tip bean bag își găsesc locul.

Fiind piese de mobilier, fiind accesibile, comode și relaxante, au început să fie preferate de tot mai mulți români. Cu un astfel de accesoriu poți da o amprentă personală stilului locuinței tale.

Fotoliu tip puf: de ce să cumperi de la LazyBoy?

Un fotoliu puf reprezintă exact acel factor confortabil care transformă o casă în acasă. După ce ai adus tot mobilierul principal în cameră, cum ai putea să faceți încăperea și mai confortabilă și mai primitoare? Simplu – indiferent de loc: sufragerie, camera de joacă sau chiar în grădină, alege cel mai bun fotoliu puf!

Colecția de fotolii puf Just Relax LazyBoy îți oferă tot ce îți dorești. Poți alege orice fel de model, de la confortabil la elegant și luxos, dintr-o selecție uimitoare de culori. Indiferent de stilul tău sau de spațiul în care vrei să le folosești, interior sau chiar exterior, avem un cu siguranță ceva potrivit, dacă nu chiar perfect!

Fotoliile tip puf sunt tovarășul perfect pentru după-amieze leneșe petrecute la TV, pentru serile răcoroase în care vă relaxați împreună cu câțiva prieteni, sau pentru orele lungi destinate jocurilor. Oricare ar fi ocazia, și oricare ambianța căutată, este important să creezi starea de spirit perfectă momentului!

Aceste pufuri LazyBoy sunt produse în toate formele, dimensiunile și culorile – inclusiv fotolii pentru copii! Indiferent de alegere, aveți asigurat tot confortul, deoarece fiecare model de fotoliu puf se mulează perfect, creând un scaun unic și special adaptat pentru fiecare persoană care se va așeza pe el, adult sau copil, al casei sau musafir.

Dacă ar fi să alegi între un fotoliu pufos și un scaun rigid, tu ce ai alege? Bineînțeles că optezi pentru un fotoliu moale care să-și ofere relaxarea sperată!

Ce calități întrunește un astfel de fotoliu pufos?

Nu este suficient să-ți achiziționezi un fotoliu pufos ca să obții odihna așteptată, acesta trebuie să fie și de calitate.

Știm că este dificil pentru voi să selectați, pentru că sunt multe oferte, care mai de care mai atractive, mai ademenitoare. Indiferent că este vorba de pufuri ori taburete, trebuie să te asiguri că te alegi cu o folosire de durată, la același nivel de confort.

Totuși, ca să faci alegerea potrivită, trebuie să ai în vedere câteva aspecte importante: tipul de material din care sunt confecționate husele, tipul de cusătură, calitatea granulelor de polistiren.

În accepțiunea noastră, să te odihnești pe un fotoliu este echivalentul unei terapii binefăcătoare. Din acest motiv ne străduim ca produsele noastre să fie cât mai aproape de idea de tihnă absolută.

Materialele noastre pentru pufuri

Noi folosim materiale Polyster 350D hidrofibizat de înaltă calitate, tratat UV. Un astfel de material aduce un plus de rezistență fotoliilor noastre, și nu numai atât, el este și foarte plăcut la atingere.

Apoi, aplicăm un material anti-murdărie pe partea inferioară și pe mâner, lucru demn de subliniat, având în vedere că exact aceste suprafețe sunt cele care se murdăresc cel mai ușor.

Un ultim aspect: husele se pot spăla în mașina de spălat, iar culorile lor rezistă foarte bine în timp.

Tipul de cusătură

Toate fotoliile puf aflate în oferta noastră au cusături duble. Croiala este una atentă, iar îmbinările sunt realizate perfect. Nu folosim cadre rigide.

Va imaginați niște pufuri cărora le cedează cusătura la prima așezare? Așa ceva nu se va întâmpla, pentru că noi insistăm pe niște cusături de calitate care să nu conducă la astfel de probleme.

Calitatea granulelor de polistiren dintr-un fotoliu moale

Umplutura pe care o utilizăm este din perle de polistiren expandat cu dimensiuni egale, de aceea fotoliile noastre sunt confortabile și atât de relaxante.

Garantăm calitate produselor nostre, indiferent de forma și mărimea acestora. Avem de toate în ofertă, de la fotolii mici, până la modele king size pentru două persoane. Cantitatea de umplutură este diferită la fiecare dintre ele, în funcție de dimensiuni.

Cantitatea optima de perle polistiren îți permite să petreci un timp plăcut atât într-un fotoliu pufos cât și într-un fotoliu pernă. Folosim o cantitate de umplutură potrivită pentru fiecare fotoliu tip puf în parte, astfel încât efectul de nor pufos ne reușește de fiecare dată din plin.

În final ne asigurăm că toate sunt foarte confortabile și ca au o formă pe care să poți să te relaxezi. Iar mărturie stau imaginile primite de la clienți: adulți, copii, câini ori pisici, bucurându-se de o destindere totală și odihnă pe măsură.

Cui nu i-ar placea un fotoliu moale în care să se afunde destins și să-și reface forțele după o zi obositoare?!

Ai ales o culoare preferată pentru al tău puf fotoliu?

Aceste modele de scaune pufoase sunt confecționate din materiale durabile, ușor de curățat, tratate antistatic. Pot fi ușor integrate în camerele adolescenților, ale copiilor ori ale adulților. Dormitor sau living, ele bucură deopotrivă.

Puteți să le folosiți însă nu doar ca obiecte de relaxare și odihnă, ci și ca puncte de culoare binevenite, completându-vă cromatic încăperea respectivă.

Din oferta noastră puteți alege orice fotoliu puf în culoarea preferată: maro, albastru, bej, mov, roșu, portocaliu, roz, alb, verde (închis, deschis, lime), negru, galben, turcoaz, gri (deschis, închis), bleumarin etc.

Ori, puteți să apelați la serviciul nostru special de personalizare fotolii – veți avea astfel modelul exact așa cum vă doriți. Veți găsi în fiecare pagină de produs posibilitatea de a vă personaliza fotoliul ales după preferințe, în funcție și de spațiul permis de dimensiunile și croiala fotoliului.

Filtrează Afișez toate 7 rezultate
Mărime
Preț
Material
Ordonează Afișez toate 7 rezultate
0