UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE BEANBAGS

eps beads

Utilizare beanbags LAZYBOY®

Fotoliile Lazyboy® sunt umplute cu perle de polistiren expandat cu o densitate aparentă/volumetrică de 12 – 15 kg/mc. În funcție de frecvența utilizării lor și de greutatea și factorii la care sunt supuse aceste pufuri, perlele de polistiren din interior se aplatizează în timp, își pierd din volum.

Astfel, după un anumit interval de timp (după luni sau ani, în funcție de uzură) trebuie să completați puful cu granule proaspete. Recomandarea noastră este să analizați foarte bine conținutul înainte de a completa, deoarece este posibilă nevoia de înlocuire completă a conținutului dacă majoritatea perlelor sunt aplatizate.

Puteți achiziționa din secțiunea „Accesorii” din magazinul nostru, Rezerve de granule din polistiren de 100 si de 200 de Litri.

Verificați înainte cantitatea de umplutură necesară fotoliului dumneavoastră!

Cum se întreține un LAZYBOY ® ?

Toate modelele de fotolii puf produse în atelierul nostru au husă interioară + husă exterioară, mai puțin cele confecționate din piele ecologică. Husa exterioară poate fi curățată local cu soluție slabă de săpun și apă, însă cazul in care murdăria este mai profundă sau pe o suprafață mai mare, husa exterioară se poate detașa și introduce în mașina de spălat.

ATENTIE!

Spălarea la mașină se face la program pentru rufe delicate, la maxim 30° C fără stoarcere. Uscarea se va face natural, însă nu în bătaia directă a razelor solare.

spalare in masina de spalat
0