Fotolii puf pentru copii

Ce atribute trebuie să aibă un fotoliu copii

Un fotoliu copii este, pe lângă o piesă de design atractivă și inedită, un loc magic în orice locuință.

Și pentru că în el copilul poate petrece mai mult timp, atât pentru teme, dar și pentru relaxare sau joacă, este foarte important să fie ales în special din punct de vedere al calității.

Un fotoliu pentru copii va trebui să asigure, în primul rând, o poziție corectă a coloanei vertebrale. Pentru aceasta este foarte important ca spătarul să fie înalt, pentru a permite rezemarea într-o poziție corectă.

Materialele pentru fotolii puf copii sunt de asemenea o prioritate. Acele fotolii din pluș, atât de plăcute la atingere,  sunt ideale pentru micuți!

Compoziția din perle de polistiren oferă un confort deosebit.

După cum știu toți părinții, copiii au tendința de a se plictisi foarte repede, de aceea este important ca un puf copii să fie ușor și chiar să dispună de un mâner pentru a putea fi cărat oriunde își doresc micii exploratori.

Care este cel mai bun fotoliu pentru copii?

Cele mai bune fotolii pentru cei mici sunt cele care li se potrivesc cel mai bine, în funcție de vârstă, greutate și preferințe de culoare.

Firește că în funcție de dimensiunile juniorului, alegem un fotoliu copii potrivit.

Este bine să ne luăm o marjă de variație pentru că știm bine cât de repede cresc copiii.

Ar mai fi și problema spațiului unde dorim să-l amenajăm, care de cele mai multe ori e limitat.

De aceea, ele vor fi alese cu atenție, în funcție de dimensiuni, dar și de destinația lor: vor fi utilizate pentru gaming sau vor fi fotolii loc de joacă? Vorbiți cu copilul, aflați ce îi place și cu siguranță împreună veți lua cea mai bună decizie!

Tipuri de pufuri pentru copii?

Pe site-ul nostru puteți găsi mai multe pufuri copii: în formă de pară, potrivite pentru toate activitățile și în special pentru lectură, fotolii pernă sau pufuri pentru gaming, colorate și atractive.

Avme de asemenea fotolii copii elastice și de asemenea perne tip fotoliu.

Cel mai popular fotoliu puf copii este unul dedicat iubitorilor de jocuri, un fotoliu trainic apreciat de micii noștri mușterii.

Această clasă de fotolii este una realizată cu dedicație, materialele sunt de cea mai bună calitate, cusăturile sunt sigure, greutatea este adaptată nevoilor acestei vârste.

Cele mai căutate oferte de fotolii copii

Printre cele mai căutate oferte de fotolii copii se numără pufurile pentru gaming, dar și cele cu tehnologii similare, descrise în cele ce urmează.

fotoliu minge copii

Micii iubitori de baschet, și nu numai, pot opta pentru un fotoliu minge copii din piele ecologică, pe care se pot așeza și urmări meciurile preferate la televizor.

fotoliu din pluș cu spătar sau fără

Un fotoliu din pluș cu spătar este o sursă de distracție și de relaxare în familie sau cu prietenii cei mai buni.

puf copii mici

Cel mic colorează? Adu-i cartea de colorat și culorile într-un bean bag copii și urmărește-l să vezi cât este de fericit!

Cum sunt realizate aceste fotolii copii?

Aceste fotolii copii sunt realizate cu mare grijă pentru sănătatea și confortul celor mici.

Fotoliile copii sunt umplute cu perle virgine din polistiren expandate, granule cu dimensiuni egale pentru un confort sporit.

Materialul de la interior si de la exterior, precum și husele în care se găsesc granulele sunt realizate din țesături rezistente cu cusături duble, fără cadre rigide.

Fotoliile copii au mânere care le face practice și ușor de mutat dintr-o cameră în alta.

Materialul de la baza și cel din care este realizat mânerul sunt deosebit de rezistente la murdărie.

În fapt toate husele de interior sunt tratate antistatic pentru a ține praful și părul departe.

Calitatea materialelor asigură confortul, o poziție corectă și relaxare fără griji.

Cât de sigure sunt aceste fotolii pentru copii?

Aceste fotolii pentru copii sunt foarte sigure. Sunt compacte, bine finisate și ușoare astfel încât să nu prezinte niciun fel de pericol pentru micuți.

Fotoliile pe care noi le-am gândit special pentru copii sunt dehusabile, iar husa interioară este tratate antistatic și poate fi curățată la mașina de spălat la o temperatură de maxim 30 de grade Celsius.

Culorile materialelor sunt rezistente în timp, Și vorbind de aspect, ar fi bine de știut că fotoliile se pot personaliza cu imaginile dorite în funcție de tipul de fotoliu ales.

Pentru un confort sporit puteți să combinați un fotoliu copii cu un taburet – un suport pentru picioare (avem mai multe oferte).

Filtrează Afișez toate 25 rezultate
Mărime
Preț
Material
Ordonează Afișez toate 25 rezultate
0