Fotolii puf exterior

Cea mai completa gamă de pufuri exterior - doar la LazyBoy!

Descoperă piesele de mobilier special Lazyboy: fotolii exterior pentru orice tip de spatiu, ce pot fi folosit la fel de bine și în casă! Piesele – numite puf exterior sau Bean Bag exterior, sunt foarte ușor de manevrat, rezistente și foarte comode.

Pentru că ținem la confortul fiecărui membru al familiei și la preferințele sale, oferim o gamă largă de fotolii puf exterior, pentru gradină, terasă sau balcon:

Caracteristicile unui fotoliu puf de exterior

Un fotoliu puf exterior este o achiziție pe care nu vei regreta că o faci!
Avantajul suprem al său este că oferă confort și relaxare în doze maxime.
Datorită versatilității sale, poate fi amplasat în orice loc din grădină sau de pe terasă și va fi acel colțișor care îndeamnă la relaxare absolută numai dintr-o simplă privire.
În alegerea unui puf exterior, este important să se țină seama de dimensiunile dorite.
Noi îți oferim posibilitatea să optezi atât pentru fotolii pentru copii, cât și pentru fotolii exterior de mărimi considerabile, pentru a te bucura la maximum de confort și relaxare în propriul colțișor de rai.
O altă caracteristică a acestor fotolii puf grădină o reprezintă faptul că se pot amplasa foarte ușor și foarte comod.
Practic, nu ai nevoie decât să-l muți acolo unde dorești! Fără mecanisme sofisticate, fără bătăi de cap!

Tipuri de fotolii exterior:

Fotolii grădină

Este atât de bine când profiți de vremea frumoasă și alegi să-ți petreci o oră relaxare în propria grădină!
Te ajută un puf de exterior în formă de pară sau un bean bag exterior unde poți face plajă, poți citi o carte sau savura un cocktail în tihnă.

Fotolii terasă

Pentru terasă, îți recomandăm un fotoliu exterior în formă de pernă, care va da un aspect inedit și confortabil.
Și dacă vrei ceva și mai și, poți dispune în jurul mesei fotolii terasă în formă de cupă-roată.

Fotolii balcon

Pentru balcon, se poate opta pentru pufuri exterior gigant, pentru două persoane. Ce poate fi mai relaxant decât o cafea savurată în doi?

Cum trebuie să fie un puf exterior? Practic ori confortabil?

Răspunsul este la voi! Al nostru este acesta: și practic, dar și confortabil!
Când vorbim despre fotolii grădină vorbim și despre necesitatea unor obiecte pe care să ne putem așeza, dar și de capacitatea lor de a ne face să ne simțim relaxați și răsfățați.
Aș spune că un mobilier de grădină ocupă un rol deosebit în decorare și relaxare. Oricât de plăcut ar fi aerul de afară, dacă stai pe un scaun de lemn incomod nu prea e loc de confort și relaxare.
Bineînțeles că nu doar fotoliile puf exterior pot fi confortabile, nu negăm acest lucru! Pot exista și șezlonguri relaxante, bănci comode, foișoare, pavilioane, precum și scaune acoperite cu perne moi.
Imaginați-vă totuși cu ar arăta un foișor cu scaune puf de exterior în jurul unei măsuțe rotunde! Evident că îți stârnește nevoia de leneveală!

Tu ce culoare preferi pentru un bean bag exterior?

Fie că îți dorești fotolii terasă sau un puf exterior de grădină, poți opta pentru culorile dorite dintr-o multitudine de nuanțe atent selectate pentru a face și la exterior acel spațiu personal în care să te simți ca în povești.
Cum să fie puful? Turcoaz ca apele Greciei, galben ca soarele, portocaliu ca nuanța apusului? Tu alegi din atâtea și atâtea culori disponibile!
Cele mai populare fotolii exterior din oferta noastră sunt cele în culori asemănătoare ambientului, adică verde și maro (exemplu elocvent – acest puf de grădină).
Asta nu înseamnă că nu puteți alege ce culoare doriți și vă face plăcere. Fiecare vede relaxarea într-un fel unic, nu este nimic nelalocul lui.
Până la urma, niște momente plăcute petrecute în aer liber se obțin având alături accesoriile și anturajul care îți fac plăcere.

Filtrează Afișez 1 - 28 din 32 rezultate
Mărime
Preț
Material
Ordonează Afișez 1 - 28 din 32 rezultate
0