RETURNĂRI

Ai dreptul deplin sa returnezi produsul cumparat in timp de 14 de zile de la primirea coletului (dreptul de a renunta la comanda).

Nu trebuie sa dai motivul returnarii (renuntarii), desi am fi recunoscatori pentru o astfel de informatie – o vom folosi pentru a crea si a va oferi ceea ce ati dori si pentru a imbunatati calitatea serviciilor.

In cazul schimburilor de produse putem asigura transportul pentru trimiterea produsului nou si preluarea produsului dorit a fi schimbat, costul este de 39 lei.

In cazul returnarii produselor prin intermediul nostru, costul de returnare al produsului este de 39 lei.

CUM SA RETURNEZI PRODUSELE?

Pentru realizarea returului (returnarea comenzii) ai 14 zile de la data primirii coletului. Nu uita sa atasezi coletului factura sau bonul fiscal si sa nu rupi eticheta produsului. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Logheaza-te in contul tau, completeaza cererea de retur, impacheteaza produsul returnat si impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau facturii), trimite-l la adresa: Strada Mahmudiei, Nr. 55, Camera 1, Cod Postal 820057, judet Tulcea, oras Tulcea.

Daca nu ai un cont creat la plasarea comenzii, nu vei putea face solicitarea pe un cont creat ulterior. Astfel, te rugam sa ne trimiti un e-mail pe contact@lazyboy.ro cu titlul „Solicitare retur comanda #…..” in care sa specifici nr comenzii, numele tau si contul IBAN in care sa returnam suma . 

Dupa trimiterea e-mail-ului, poti trimite produsul la adresa mentionata mai sus cu orice firma de curierat doresti. 

Atentie: este posibil returul coletului personal, la sediul firmei. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului.

Ai grija de coletul tau! Pentru siguranta produselor, iti recomandam sa alegi firme de curierat sau sa trimiti coletul solicitand confirmarea primirii.

Iti vom fi recunoscatori daca produsul va fi impachetat in ambalajul original.

Tine minte:

– Returnarea o faci pe cost propriu, cost care nu va fi rambursat.

– Esti raspunzator pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizarii lui intr-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile functionarii produselor.

– Nu uita sa atasezi originalul sau copia dovezii de cumparare (bonul fiscal sau factura).

– Termenul returnarii platii poate fi de pana la 14 zile de la primirea returnarii in depozitul LAZYBOY.RO sau de la livrarea de catre tine a dovezii returnarii lui, avand in vedere care din intamplari va avea loc mai devreme, in baza legislatiei in vigoare.

– Lasa-ne numarul contului in care trebuie sa transferam banii, iti vom rambursa suma prin transfer bancar.

– Nu ne trimite colete „cu plata la livare” – nu avem posibilitati tehnice de a primi un astfel de colet.

– Avand in vedere siguranta coletului si timpul de livrare al acestuia, sugeram sa trimiti produsele printr-o firma de curierat rapid.

ATENTIE!
 

*In cazul in care produsul retur trimis de dumneavoastra a ajuns desigilat / deteriorat / rupt in depozitul nostru, acesta va fi refuzat si intocmit un proces verbal, urmand ca firma de curierat sa stabileasca vinovatul si modul de despagubire, daca va fi cazul. Drept urmare, ambaleaza bine produsul pentru a evita astfel de neplaceri!

*Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, iti va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului la mana a doua. Daca nu esti de acord cu aceasta taxa iti va fi reexpediat produsul, pe cheltuiala ta. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.e. (Ex: pentru un fotoliu ce ajunge in depozit murdar/folosit, readucerea la starea „ca nou”, adica spalarea, se taxeaza cu 50 lei/produs)

RECLAMATII
 

Pentru toate produsele cumparate din magazine, ai drepturi in ce priveste defectele care certifica incompatibilitatea produsului cu contractul timp de 1 an de la data cumpararii, conform legislatiei in vigoare cu privire la drepturile consumatorului.

0