Întrebări frecvente

Suntem producători. Fiecare produs este gândit, proiectat, asamblat și testat de către noi de la 0, astfel încât să reziste la diverși factori (presiunea utilizatorului, manipulare, etc.). Toate modelele sunt unice prin forma, accesorizarea si utilitatea fiecăruia. Totodată, calitatea îmbinărilor și a detaliilor este una net superioară față de majoritatea fotoliilor puf de pe piață. Varietatea modelelor și culorilor este bogată, fiind cel mai mare magazin on-line pe aceasta nișă din România. 

Produsele Lazyboy® se pot achiziționa exclusiv din magazinul nostru on-line.

DA, puteți vedea și testa produsele la adresa sediului nostru din secțiunea „Contact”. Nu avem un showroom în alt oraș al țării.

DA, toate fotoliile sunt prevăzute cu husă interioară, husa exterioară fiind detașabilă pentru curățarea în mașina de spălat.

DA, fotoliile puf realizate din materialul „soft polyester” sunt pretabile atât pentru interior cât și pentru exterior, fiind un material impermeabil.

Fotoliile Lazyboy®  sunt umplute cu perle de polistiren expandat diametru constant în timp de 5 – 7 mm, densitate controlată,  fără risc de dezvoltare microorganisme.

Avem disponibile o mare varietate de culori, însă dacă nu găsiți culoarea potivită, ne puteți contacta telefonic sau pe e-mail pentru detalii.

Puteți selecta „Personalizare fotoliu” din pagina de produs, după care atașați logo-ul dorit, iar un coleg vă va contacta pentru mai multe detalii.

Ne puteți contacta și prin e-mail pentru solicitarea ofertei, atașând desenul dorit în format .pdf, .png sau .ai la o rezoluție cât mai mare. Simularea grafică se va face în maxim 24 de ore și veți putea vedea exact cum va arăta beanbag-ul dumneavoastră. Întregul proces de creație se va desfășura în strânsă comunicare cu dumneavoastră, iar comanda se va face în baza unui contract între părți.

Nu ai găsit răspunsul la întrebare? Scrie-ne pe e-mail: contact@lazyboy.ro

0