Despre noi

Povestea noastră

Lazyboy JUST RELAX® este un brand de fotolii puf (beanbags) clasa premium și a luat naștere din nevoia personală de a ne cumpăra un astfel de produs confortabil, de calitate și cu un design modern și atrăgător. Am observat că deși se comercializează, ele sunt de o calitate inferioară și cu o diversitate a materialelor, culorilor și modelelor foarte restrânsă.

Am pornit la drum in 2017 cu o colecție redusă de fotolii puf, ajungând în mai puțin de 1 an la peste 100 de modele disponibile exclusiv în magazinul nostru online.

Datorită feedback-ului pozitiv, la începutul anului 2020 am devenit producători, proiectând de la 0 toate fotoliile, împreuna cu o paletă largă de produse de tip mobilier pentru relaxare și accesorii: hamace, leagăne, șezlonguri, papuci de casă – toate Made in Romania

Misiunea noastră

Astfel că misiunea noastră s-a conturat în jurul ideii de relaxare pură, de senzație pe care o ai atunci când te așezi într-un astfel de fotoliu, dar și în a oferi o varietate cât mai mare de mobilier pentru relaxare cu funcționalități diferite pentru diverse destinații: mobilier pentru relaxare portabil, pentru outdoor și accesorii pentru a îmbunătăți calitatea vieții tale.
shutterstock 449169469 scaled
fotoliu puf lazyboy maxi gigant pentru 2 pesoane plaja 2

Promisiunea

Fie că ești în căutarea unei experiențe senzoriale, a unui cadou, fie că ai un eveniment sau vrei să aduci un upgrade casei tale, Lazyboy promite să strângă laolaltă familia, prietenii, și persoanele dragi și să aducă relaxare si bună dispoziție în viața ta!

Ce urmează?

Reușim să aducem pe piața din România și Europeană produse inovatoare proiectate în atelierul nostru și astfel devenim un reper în industria de mobilier textil pentru relaxare. 

Cele mai apreciate și căutate produse out-of-the-box din ultimul an sunt fotoliile elastice – în care poți experimenta senzația de gravitație 0 chiar la tine acasă! Aceste produse au fost finanțate cu succes de către voi chiar dinaintea lansării lor, prin intermediul unei campanii de crowdfunding.

0