Portofoliu

In aceasta sectiune puteti vedea poze primite din partea clientilor ce au optat pentru fotolii puf in vederea relaxarii / lucrului / distractiei, pentru spatiile lor. 

  • Studioul Global Entertainment - Matei Dima (BRomania) a optat pentru modelele Classic (vezi plan indepartat) in culori variate si modelul Naoki Friendly Black, care este de altfel unul din beanbag-urile cele mai apreciate de catre voi.


  • Relax Village - Club de divertisment cu biliard, darts, jocuri de societate si Playstation. Cei de aici au optat pentru modelul Maxi impreuna cu Ottomans pentru un plus de confort, toate intr-un separeu exclusivist amenajat pe placul oricarui gamer.  • CEZ Romania - O colaborare cu agentia Rogalski Damaschin ce a avut ca scop evidentierea mascotelor CEZ Gaz si CEZ Energie Electrica intr-o nota non-conformista. Drept urmare, materialul pufilor a fost printat printr-o procedura unica, rezultand un aspect premium, impecabil si atragator. Fotoliile le puteti vedea in Centrele de Relatii cu Clientii din Pitesti, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Targu Jiu, Ramnicu Valcea.


 


  • Scoala de actorie GoPlayArt - Clientii nostri au optat pentru fotolii model "Solid" personalizate cu logo-ul GoPlayArt. Fotolii relativ simple, adaptate unui spatiu creativ, unui mediu prietenos, ce aduna laolalta oameni cu aceeasi pasiune: actoria.